Passion för innovationer och företagsutveckling

ENTREPRENÖRER

Äger du ett bolag som du vill ha hjälp att utveckla kan du vända dig till oss för kapital och kompetens. Vi besitter lång erfarenhet inom företagsutveckling och agerar alltid inom ramarna för ansvarsfullt ägande.

Vi investerar i företag med innovativa idéer som har potential för en internationell marknad. Företagets verksamhet ska även ha positiva samhällseffekter. Det ska drivas av ett beprövat ledarskap som på ett balanserat sätt kan förverkliga tjänstens eller produktens potential och ägarnas uppsatta mål.

Vi strävar alltid efter att alla parter ska gynnas av samarbetet, inte minst samhället. Målet är att hjälpa dig som entreprenör att utveckla ett stabilt och lönsamt företag, med bibehållet oberoende. Prata gärna med oss så kan vi snabbt ge en indikation på om ditt företag passar in i vår investeringsprofil.

Vårt engagemang och vår passion för företagsutveckling och innovationer går tillbaks fyra generationer. I sammanhanget vill vi nämna tillkomsten av Gambro och Nämndemansgården. Detta har i hög grad påverkat vår riktning och våra satsningar på företag som bidrar till positiva  samhällseffekter.